تورهای تخفیف دار



با عضویت در خبرنامه

شبکه تورهای تخفیف دار

شما هم می توانید از تمام تورهای
لحظه آخری و تخفیف دار اصفهان
در ایمیل خود خبردار شوید!

تورهای اروپایی

 

اروپا از نظر اخذ ویزا برای شهروندان کشور ایران به سه منطقه بریتانیا، منطقه شینگن (آلمان، اتریش و...) و اروپای شرقی (رومانی، بلغارستان و...) تقسیم می شود.

منطقه شینگن شامل 26 کشور اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبرگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوییس و لیختن‏ اشتاین می باشد که با یکدیگر توافق نموده اند شهروندان آن­ها آزادانه و مانند یک کشور واحد در سراسر آن مسافرت کنند.

از میان 26 کشور متعهد به توافق نامه یا پیمان شینگن، 22 کشور عضو اتحادیه ی اروپا و 4 کشور عضو انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA) می­ باشند. بنابراین ویزای شینگن سندی است که برای سفر به کشورهای منطقه شینگن از جانب مقامات مربوطه برای شخص متقاضی صادر می شود.

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن در اکثر کشورهای این منطقه شبیه به هم و اندکی در جزئیات متفاوت است.

1) فرم تکمیل شده درخواست ویزا

2) شناسنامه و کارت ملی: ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با تصویر تمام صفحات باید حتما موجود باشد.

3) گذرنامه: اعتبار گذرنامه باید حداقل هفت ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.

4) دو قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید

5) اسناد ملکی، مدارک شغلی و منابع مالی

اسناد ملکی: سند ملکی به نام شخص درخواست کننده (اصل و ترجمه)

مدارک شغلی: روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تحصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار با ترجمه می­ باشد، اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن

منابع مالی: صورتحساب بانکی و گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان انگلیسی بانک و مهر شده، گواهی تمکن مالی به لاتین از بانک با حداقل تمکن پنجاه میلیون تومان

6) بلیط هواپیما رفت و برگشت به کشور مقصد

7) بیمه مسافرتی: برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.

8) واچر هتل: برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.

9) دعوتنامه (در صورت داشتن): اصل دعوتنامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده است. (اگر دعوتنامه داشته باشید نیازی به واچر هتل نخواهید داشت)

مدارک ترجمه شده نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولا دارالترجمه ها پس از ترجمه مدارک برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

بهتر است به این موارد هم توجه کنید:

- برای اخذ ویزای شینگن برای کسانی مانند زنان خانه‎دار یا فرزندان که تحت تکفل اند، گواهی اشتغال به کار و صورتحساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.

- روی ویزا ذکر می شود با این ویزا افراد چند بار می‎توانند به محدوده شینگن وارد شوند.

کد ۱ (سینگل): پس از یک بار ورود و خروج از شینگن، ویزای فرد بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

کد نامحدود (مالتیپل): ورود نامحدود به محدوده شینگن است و فرد می‎تواند در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز مشخص در ویزا به شنگن وارد و از آن خارج شود.

- اولین ورود افراد به مرزهای شینگن باید از همان کشوری باشد که در فرم تقاضای خود اعلام کرده و بر اساس آن ویزا گرفته شده است.

- ویزای توریستی شینگن برای افرادی که برای اولین بار اقدام به اخذ ویزا می نمایند معمولا دارای یک ماه اعتبار و 14 روز اقامت می باشد.

- از زمان ورود به سفارت کشور مربوطه حدود 14-20 روز زمان لازم است که ویزا صادر گردد.

- برای تورهای اروپایی که نیاز به ویزای شینگن دارند باید حداقل 50 روز قبل از تاریخ سفر اقدام به گرفتن تور گردد.

- در صورتی که افراد به صورت انفرادی و خارج از تور بخواهند اقدام به ویزای شینگن نمایند باید حداقل از 3 ماه قبل از سفر اقدام به اخذ وقت سفارت از طریق سفارت کشور مربوطه یا آژانس مسافرتی نمایند.

- منطقه شینگن اکثریت کشورهای اروپایی را به جز بریتانیا و کشورهایی نظیر رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند در بر می گیرد بنابراین برای ورود به این کشورها باید ویزای مربوط به آن کشور تهیه شود که ویزای شینگن نمی باشد.

 

عتیق گشت اصفهان

اصفهان، پل فردوسی، خیابان شیخ صدوق شمالی، ساختمان عتیق گشت، کدپستی 8163655484

 (خط ویژه) 36000 - 031

       36651165 - 031